Gryp elke dag

Wanneer laas het jy wakker geword sonder dat jy gevoel het, die dag wat voorlê en wag is nie soos ‘n berg wat jy moet uitklim nie.

Dat jy met ander oë na die dag kan kyk. Wat ‘n great gevoel is dit nie. Ek weet julle sal dink ek is besig om te gorrel want in vandag se lewe bestaan dit nie meer nie. Van jy jou oë oopmaak tot jy gaan slaap is dit net ‘n dolle gejaag na wind, en almal tap jou om die laaste bietjie uit jou te kry. Jy kan nie wag om net jou skoene uit te trek as jy by die huis kom en 5 minute lank net te sit en te ontspan nie.

Maar tog bestaan daardie dae nog, dit is hoe ‘n mens wakker word wat jou denkwyse bepaal, om te weet dat jy ‘n splinternuwe dag ontvang het, ‘n dag wat lê en wag dat jy dit vat en al die potensiaal daaruit te kan put. Te vergeet as ander loop met hulle dik gesigte.

Wanneer jy so op ‘n “high” is die dag, dink ek kyk mense met ander oë na jou. Dit wat jy sien sal hulle ook later sien. Want jy leef dit uit. Al jou positiewe energie vloei deur na hulle toe. So vlieg ‘n dag vinnger verby.

Ek dink ons skuld ons elkeen sulke dae. Die lewe is net te kort dat ons net die negatiewe van dinge en mense elke dag moet beleef. Hulle steel eintlik ons vrede. Maar tog is gebeure nie in ons hande nie, al staan jy so op, is dit nie te sê dat jy al die slegte invloed van die dag van jou weggehou gaan kry nie, nee ongelukkig stap jy net die pad.

Ek en jy is geskape om te leef of vandag die laaste dag is. Om elke sekonde vrede, vreugde en liefde in te drink, om te glo in jouself. Die wat jou lief het en omgee vir jou, te geniet.

Hulle te waardeer, want hulle is deel van jou lewe, van jou lag, van jou trane en van jou geluk. Sonder sulke mense is ons verlore, ons is nie gebou om alleen te lewe nie. Om geluk alleen te ervaar nie.

So moreoggend as jy wakker word, wag eers voor jy uit die bed klim, dink hoe gelukkig is jy om wakker te geword het, en as jy tande borsel, kyk vir jouself in die spieël, want daardie persoon wat jy sien is UNIEK. Dit is jy, wees lief vir jouself, vir die mens wie jy is. Want dit is hoekom mense saam met jou ‘n pad wil loop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s